Σεμινάρια

H ενημέρωση για την άπυρο διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δραστηριοτητάς μας και σε αυτά τα πλαίσια οργανώνουμε σεμινάρια ωμοφαγικής μαγειρικής.

Στο εισαγωγικό σεμινάριο διδάσκονται οι βασικές αρχές της άπυρου διατροφής και «κουζίνας’ με παράλληλη εφαρμογή τους από τους συμμετέχοντες μετά την επίδειξη των συνταγών.

Είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δημιουργεί στην κουζίνα του γευστικά υγιεινά πιάτα με «ζωντανές» τροφές.

Επίσης από 20 Μαϊου 2012 , προσφερουμε και το σεμινάριο «α-ζαχαροπλαστικής» για παρασκευή ωμοφαγικών γλυκισμάτων, που μπορεί να παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί να εντρυφήσει στην τέχνη των φυσικών επιδορπίων και έχει ήδη παρακολουθήσει το εισαγωγικό σεμινάριο.

Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s